Afbeelding

Fietstheater-tour De Boer OP in Vlist en Stolwijk

Algemeen

Cees Reichard

Na het succes van voorgaande jaren organiseert Stichting Cultureel Podium Vlist op zaterdag 10 juni wederom ‘De Boer Op’. Een fietstheater-tour op diverse locaties in Vlist en Stolwijk. Diverse toneel-, zang- en muziekverenigingen uit Haastrecht, Stolwijk en Vlist verlenen hieraan hun medewerking.

Op locatie West-Vlisterdijk 12 in Vlist kan je bij Toneelvereniging Artoha uit Haastrecht gaan genieten van de jubileumvoorstelling ‘Rooie Sien’. Op Oost-Vlisterdijk 11 zingen de Vlisterzangers hun welbekende liederen met diverse meezingers. Op Oost-Vlisterdijk 43 speelt toneelvereniging de Schijnwerper uit Haastrecht de eenakter ‘De erfenis van Tante Koosje’ van Mariek Kramer. Een gezamenlijke uitvoering geven muziekverenging Concordia uit Haastrecht en Harmonie uit Stolwijk op locatie Schoonouwenseweg 16 in Stolwijk. En op de Hennepakkers in Stolwijk speelt Rederijkers Excelsior de eenakter ‘De Beer’ van Anton Tsjechov.

Start om 12.00 uur

Het eerste optreden begint op elke locatie om 12.00 uur en de laatste om 16.00 uur. Elk optreden duurt ongeveer een half uur. De bezoekers hebben dan ruim de tijd om naar de volgende locatie te fietsen, waar om 13.00 uur opnieuw een optreden zal zijn en daarna op ieder uur. Starten kan op elke locatie en de route is een rondje Vlist-Stolwijk-Haastrecht. Alle locaties zijn te herkennen aan een vlag van Cultureel Podium Vlist.

De toegangsprijs is 6 euro voor het gehele festival en is te betalen bij de eerste locatie die je bezoekt.

Afbeelding
Lijst van gevonden en vermiste dieren 1 uur geleden
Jorienne Baas, de winnares bij de dames.
Polsstokverspringseizoen spectaculair van start in Kockengen 16 uur geleden
Afbeelding
Oecumenische Pinksterviering in Haastrecht 17 uur geleden
De onthulling van het gedenkteken in februari.
Gedenkteken Lopikerwaard helemaal af 20 uur geleden
Peter Bremer spelend op het klavier van het carillon van Haastrecht.
Carillonbespeling in Haastrecht 22 uur geleden
Scania rally door Haastrecht.
Scania rally door Haastrecht gisteren
Afbeelding
Dertien mei gisteren
Volleybal in het Park 2023.
Volleybal in het Park viert dertigste editie in Stadspark Montfoort 15 mei, 19:00